Anmälan till ÅAs matteklubb

 

Bakgrundsuppgifter

Hej!

Väldigt roligt att du är intresserad av Åbo Akademis matteklubb! Här kan du anmäla ditt intresse, och du kontaktas sedan på den e-postadressen, som du anger. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla dig här, utan du bara meddelar att du vill ha mera information.

Telefonnummer samlas in för brådskande meddelanden. Ifall en deltagare inte nås per e-post, så kan vi pröva genom att skicka ett SMS. Om du vill, så får du gärna meddela vilken skola och årskurs du går i. Längst ner på blanketten finns det plats för eventuella frågor, önskemål eller annat du vill meddela. Det går också väldigt bra att kontakta Mikael Kurula (klubbansvarig) på mkurula(at)abo.fi eller 046 921 6792.

Det finns fyra olika grupper i matteklubben: En grupp i Åbo för grundskoleelever, en grupp i Åbo för gymnasister. Åboträffarna hålls i Aurum (Henriksgatan 2). Det finns också två grupper som träffas helt via nätet (i Zoom).

Välkommen med! :) (Ta gärna med din kompis också!)

 

Klubbträffar

Välj alla grupper som intresserar dig:

Dataskydd

Om vi inte får spara dina uppgifter, så kan vi inte kontakta dig. Du kan när som helst meddela din klubbledare eller Mikael Kurula att du vill att matteklubben ska glömma bort dig helt och hållet.

Åbo Akademis dataskyddsinformation finns här: https://www.abo.fi/dataskydd/

Klubbens dataskyddsmeddelande (GDPR): finns här.

Matteklubben får spara mina kontaktuppgifter för att i kunna informera om sin verksamhet.

Sändning av uppgifter