Rauhanturvaajat ja yhdistystoiminta

 

För att besvara blanketten på svenska, klicka här.

 

Vuodesta 1956 lähtien suomalaiset ovat aktiivisesti osallistuneet erilaisiin rauhanturvatehtäviin, ja näiden puitteissa toimineet monenlaisissa työtehtävissä. Oletko sinä osallistunut rauhanturvatehtäviin? Entä oletko jonkin rauhanturvaajille tarkoitetun yhdistyksen jäsen? Tässä kyselyssä toivomme sinun kertovan kokemuksistasi sekä rauhanturvaamistehtävissä että siihen liittyvässä järjestötoiminnassa.

 

Kysely alkaa kysymyksillä rauhanturvatehtävistä, jonka jälkeen siirrytään järjestötoimintaan.

 

Jos tunnet henkilöitä jota kysely saattaisi koskea, sitä saa mieluusti jakaa eteenpäin.

 

Kyselyyn voi vastata nimettömänä, jolloin vastauksia ei missään vaiheessa voi yhdistää henkilötietoihisi. Vastaukset arkistoidaan tutkimuskäyttöön ja arkistoitu aineisto käsitellään arkiston sääntöjen mukaisesti, ja vallitsevaa lainsäädäntöä soveltaen.

 Kysely on auki 31.3.2020 asti.

Kyselyn sisältöä ja tutkimukseen koskeviin kysymyksiin vastaa Rasmus Marjanen (rasmus.marjanen@abo.fi) ja teknisiin kysymyksiin vastaa Åbo Akademin Kulttuuritieteiden arkisto Cultura, Niklas Huldén (cultura@abo.fi).

Dataskyddsbeskrivning

 

Taustatiedot

Kyselylomake

Haastattelu

Haluatko kyselyn sijasta, tai sen lisäksi osallistua haastatteluun aiheesta? Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä Rasmukseen tai anna sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi alla, niin Rasmus ottaa sinuun yhteyttä. Arkisto ei tallenna sähköpostiosoitettasi eikä puhelinnumeroasi.

HUOM! Emme tarkista kyselyvastauksia päivittäin! Mikäli haluat olla välittömästi yhteydessä, lähetä Rasmukselle sähköpostia.

Sähköpostiosoite: rasmus.marjanen@abo.fi

Sopimus kyselyvastauksen käytöstä ja arkistoinnista

Hyväksyn että vastaukseni ja mahdolliset liitteet sekä yhteystiedot arkistoidaan Åbo Akademin kulttuuritieteiden arkisto Culturassa missä ne säilytetään arkiston kokoelmissa ja tietokannoissa.

Vastausta saa käyttää tutkimuksissa yleisten tutkimuseettisten tapojen mukaan.

Tietojen lähetys

Kiitos vastauksestasi!